Elektrische installatie bedrijf

Een veilig elektrotechnisch netwerk is in het belang voor elke ondernemer. Wilt u de elektrische installatie van uw bedrijf regelen? Precies Techniek B.V. zorgt voor de installatie, de keuring en het onderhoud van uw elektrische installaties. Lees hieronder alles over wat wij voor u kunnen betekenen of vraag direct onze elektricien in Zwolle om hulp.

elektrische installatie bedrijf

Een goede installatietekening is het halve werk. Wij regelen uw elektrische installatie van A tot Z.

Onze diensten

Wij kunnen bedrijven (en particulieren) van volledige elektrische installaties voorzien. Dit kan zijn voor uw nieuwe bedrijfspand, maar natuurlijk ook voor bestaande bouw. Denk hierbij aan de volledige bekabeling of een deel van uw pand. Wij zorgen onder andere voor:

  • installatieschema’s en installatietekeningen
  • inspectie van bestaande installatie
  • bekabeling
  • aarding
  • verlichting

Veilige elektrische installaties bedrijf

Veiligheid staat bij ons voorop. Kennis van de bestaande installatie is vereiste nummer 1. Vanaf daar kunnen we verder werken. We controleren bevestigings- en ondersteuningsmiddelen, zodat kabels optimaal kunnen functioneren. Uiteraard moet de aarding en de verdeling van de spanning in orde zijn. Alles moet voldoen aan de omvangrijke regelgeving v.w.b. elektrotechnische installaties. De veiligheidsbepalingen staan in de NEN 1010. Ook de ARBO-wet en de NEN 3140 geven aanvullende eisen. Onze specialisten zijn hiervan op de hoogte. Doordat wij aangesloten zijn bij brancheverenigingen missen wij belangrijke wijzigingen nooit.

Elektrische installatie bedrijf onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw elektrische installaties kunt u ons inschakelen. U kunt bijvoorbeeld onderhoudscontracten afsluiten, zodat u altijd verzekerd bent van veilige installaties. Afhankelijk van de behoefte van uw bedrijf kunnen we een onderhoudscontract op maat opmaken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wilt u krachtstroom aanleggen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Onze visie

Precies Techniek B.V. is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Met deze instelling zijn we gekomen waar we nu zijn. Dit hebben we onder andere bereikt door altijd open te staan voor feedback. Door naar de mening van onze klanten te luisteren weten we als geen ander wat de consument nodig heeft. Wij blijven luisteren naar u, want u brengt ons verder.

Onze missie

Zodra u contact met ons opneemt zullen wij een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor u. Dit geldt voor kleine en grote projecten. Nadat wij uw wens duidelijk voor ogen kunnen wij een voorstel doen. Mocht u tevreden zijn met het voorstel, dan maken wij een uitgebreid plan en beginnen wij met de uitvoering. Tijdens de uitvoering blijven wij altijd met u communiceren, zodat er geen onduidelijkheden of verrassingen ontstaan.

Precies Techniek inschakelen?

Zoals onze naam zegt, wij werken precies. Na jaren ervaring in de installatietechniek bieden wij oplossingen op maat. Wat betekent dit concreet? Voor grote projecten hebben wij goed-geoliede en diverse teams die precies doen wat zij beloven. Elk team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen met een eigen taak. Kennis en kunde is prioriteit nummer 1, maar een goede planning en goede communicatie maakt het verschil. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Bel 0527 - 22 12 02 of vul ons contactformulier in.